Tilaus- ja toimitusehdot

1. Tilausvahvistus
Tilausta seuraa sähköpostitse toimitettu tilausvahvistus, joka sisältää tilausnumeron, tilauksen yhteenvedon ja tilauksen kokonaishinnan.

2. Toimitusaika
Tilaukset toimitetaan 2-3 arkipäivässä. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan tuotteen esittelysivulla tai vaihtoehtoisesti sähköpostilla, jos tilauksen jälkeen tulee muutoksia toimitusaikaan.

2.1 Jälkitoimitus
Mikäli osaa tilauksesta ei ole on tervalastu.fi-verkkokaupalla oikeus toimittaa kyseiset tuotteet jälkitoimituksena. Jälkitoimituksesta ei koidu asiakkaalle erillisiä kustannuksia. Pääsääntöisesti toimitamme koko tilauksen kerralla.

3. Maksutavat
Kauppamme käyttää maksujen välitykseen turvallista Paytrail -palvelua, jonka avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia internetissä.

Paytrail - Maksa turvallisesti verkkopankissa, maksukortilla ja mobiilimaksuilla.

Paytrail Oyj toimii yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun tervalastu.fi-kaupalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj
y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

4. Toimitus
Toimitamme tuotteet Pakettikauppa-palvelun välityksellä pääsääntöisesti Postin kautta. Tuotteet toimitetaan tilaajan ilmoittaman toimitusosoitteen perusteella lähimpään Postin toimipisteeseen.

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä tarkemmin tietoa tilauksen etenemisestä. Pakettikauppa tai Posti ilmoittaa tarkemmin, koska paketti on noudettavissa.

5. Palautusehdot
Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, joka lasketaan alkamaan tuotteen vastaanottamisesta. Jos haluat palauttaa tuotteen, ota ensin yhteyttä Asiakaspalveluun mailto:info@tervalastu.fi ja tarkista palautusoikeutesi – näin säästät aikaa ja vältyt turhilta visiiteiltä postitoimipisteessäsi.

6. Erimielisyydet
Erimielisyydet ratkotaan yhteistyössä kuluttajaviranomaisten kanssa.