Tietosuojaseloste 1.12.2020

 

Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot

Daaler Oy / Petri Laaksonen
1806848-4
Oravapolku 9a
02270 Espoo
info@daaler.com 

Mitä tietoja kerätään?

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa käytetty kieli, asioidessa käytetty valuutta. Yritysasiakkaalta tallennetaan lisäksi yrityksen nimi ja y-tunnus.

Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa.

Mihin henkilötietoja käytetään?

Henkilötietoja käytetään:

  • Asiakassuhteen hoitamiseen
  • Tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn, sekä arkistointiin
  • Tilastollisiin tarkoituksiin
  • Markkinointitarkoituksiin 

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.

Kuinka kauan henkilötietojasi säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.

Tietojen luovutus kolmansille osapuolille

Luovutamme henkilötietoja logistiikka ja maksupalvelu yhteistyökumppaneille, verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi.

Asiakkaan oikeudet

Asiakkaana sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Tarkistusoikeus 
  • Oikaisuoikeus
  • Oikeus peruuttaa suostumus 
  • Poisto-oikeus 

GDPR tietosuojaseloste

Tämä seloste kertoo tarkemmin, mitä tietoja asiakas yritykselle antaa ja miten niitä säilytetään.

Asiakkaat antavat omat tietonsa tilatessaan tuotteita tervalastu.fi-verkkokaupasta. Saadut tiedot ovat yleensä nimi, puhelinnumero, yrityksen tai yhteisön nimi (jos sellainen on ilmoitettu), postitusosoite sekä sähköpostiosoite.

Asiakkaiden tietoja käytetään tuotteiden postittamiseen, jolloin asiakkaan tiedot menevät myös käytetylle logistiikka yritykselle. Puhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta tarvitaan pakettilähetyksiin, jotta posti voi ilmoittaa paketin saapuvaksi. Asiakkaan sähköpostiin lähetetään myös tilausvahvistus, tietoa toimituksesta sekä kuitti.

Daaler Oy arvostaa yksityisyyttäsi ja käytämme tietojasi luottamuksellisesti. Tietojasi säilytetään asiakassuhteen ajan sekä kirjanpitolain vaatimusten mukaisesti. Asiakkaana sinulla on oikeus tarkistaa tietosi.