Ekologinen liikelahja

Tervalstu on kotimainen ja hyödyllinen liikelahja, jolle on oikeasti käyttöä! Saat Tervalastu-pakkauksen brändättynä myös yrityksesi logolla tai kokonaan omalla pakkauksella. Halutessasi toimitamme Tervalastut irtotavarana ilman pakkausta. 

‣​ Ekologinen
‣​ Turvallinen sytyke
‣​ Kotimainen
‣​ Kevyt ja kätevä
‣​ Pitkä paloaika

Brändätty pakkaus

Laitilan Tervalastu on mainio tapa tehdä vaikutus yhteistyökumppaneihin ja asiakkaisiin personoimalla pakkaus yrityksen logolla tai tekstillä. Halutessasi koko pakkaus räätälöidään halutunlaiseksi. Yrityksesi näköinnen ekologinen sytyke on yrityslahja, josta asiakkaallesi on konkreettista hyötyä.

Laitilasta kajahtaa

Ainutlaatuinen Tervalastu on luontoystävällinen sytyke, joka on valmistettu puusta, ekologisesta kasviöljystä ja mäntytervasta. Tervalastu on aito ja puhdas luonnontuote.​  

Tervalastun avulla saat tulen syttymään helposti ja nopeasti kodin tai mökin tulipesiin. Tervalastut kuuluvat myös jokaisen retkeilijän ja eränkävijän vakiovarusteeksi reppuun tulentekovälineiden lisäksi.​  

Tervalastut valmistetaan ja pakataan Laitilassa käyttäen paikallisista metsistä kaadettuja mäntyjä. Perinteisellä menetelmällä tervahaudassa polttamalla tuotettu terva antaa Tervalastulle sen aidon tervan tuoksun.

Ota yhteyttä

ja suunnitellaan yhdessä yrityksellesi hyödyllinen liikelahja. Soita, Petri Laaksonen, 040 511 1659 tai meilaa petri@tervalastu.fi.

Hyvä idea esim. henkilökunnan muistamiseen